joi, 13 decembrie 2007

Sa facem un Craciun frumos!

Hai sa rupem fiecare cate putin din ce avem, petru a face niste copii fericiti de sarbatori, va voi aduce la cunostiinta 3 activitati unanitare, in ordinea in care am aflat de ele, astfel:

1. Yoli a strans si anul trecut pentru Casa Ioana , iar anul acesta a pus ochii pe un centru maternal (pt. mai multe informatii accesati link-urile). Ea a vorbit cu mamicile de acolo si a organizat o lista de Craciun (parola: buline)cu tot ceea ce au ele si copii lor nevoie.

2. Alina ( 0729956036, Yahoo ID: alyna_d_2004) vrea sa ajute copii cu disfunctii din Centrul de Plasament Sf. Ana (STRADA MUNTII CARPATI NR 72, SECTOR 6 BUCURESTI, TEL/FAX 021 4232836, E-MAIL: DUMITRU_CHRISTHIAN@YAHOO.COM ) - un centru mixt cu capacitate de 90 de locuri, 30 de baieti si 60 de fete cu varste cuprinse intre 8 si 16 ani. S-au strans deja haine, jucarii, 700 de lei si 2 sponsorizari cu mancare. Sunt binevenite jucari, haine (nu trebuie sa fie noi), mancare, bani (din care se vor face cumparaturi, nu li se vor oferi ca atare). Data limita e duminica 16 dec. Sambata la ora 17:00 in fata la MAXX, in Regie, va avea loc o intalnirea, unde lumea poata sa vina sa aduca orice (jucarii, alimente, haine, bani).
.
3. Diana Osorhan ( diana@osorhan.com) a descoperit o familie care-si creste 7 copii intr-o singura incapere, fara a-i avea inscrisi la scoala, si invatanndu-i la cersit. Diana vrea sa schimbe situatia, si multa lume o sustine. Detalii despre aceasta campanie aici. (daca nu merge link-ul intrati pe www.catwork-design.com , sectiunea forum , inregistrati-va si veti gasi subiectul la categoria "Ma implic")

Eu din pacate nu sunt acasa, sa ca nu am lucruri de oferit si am contribuit cu niste banuti, fiecare putem face asta, pentru ca se strange, un gest mic pentru noi poate insemna mult pentru ei, sunt oameni cu probleme si conditi pe care noi nici nu indraznim sa ni le imaginam, si sunt niste bani sau lucruri pe care ii dam acum si apoi ii uitam, pe cand ei isi vor aminti mereu.

Va multumesc!Un comentariu:

Anonymous spunea...

In ceea ce o priveste pe Diana Osorhan, asa cum a gasit o familie cu 7 copii pe care sa o ajute, a gasit si familii cu mai putini copii, pe care sa le destrame. Fiti vigilente daca o vizitati insotite de prietenul sau sotul vostru. Eu am inchis un ochi si am pierdut... linistea.