luni, 28 aprilie 2008

Biba BIjoux si feminis.ro

Accesorii "handmade"

Ca orice femeie, ador bijuteriile, gentile si tot ce inseamna accesorii. Dar daca vorbim de unele care ar avea modelul pe care mi-l doresc eu, deja e un vis implinit.

Biba Bijoux

Vrei sa ai un aer diafan si tineresc, atunci ar trebui sa optezi pentru accesoriile semnate Andreea Vaduva, care s-a gandit la femeia care vede si simte eleganta si feminitatea in alt fel decat cel clasic. Bijuteriile pretioase nu sunt singurele solutii pentru a alege accesorii care sa creeze acest efect, cele facute manual pot aduce un plus de culoare dar si complexitate naturii femeii. Cerceii “diafan”, “omuleti”, confectionati din cupru, frunze uscate sau reprezentand simboluri ale trecutului, sunt doar cateva exemple ale unor accesorii ce pot sublinia stilul neconventional dar si artistic al unei femei. sunt potriviti pentru tinute vaporoase sau pentru dame nonconformiste. Pentru tinute de seara sau de zi dar care urmaresc liniile corpului fara sa le arate in mod ostentativ, sau pentru a da un aer de actualizare a trecutului (cerceii Marlene Dietrich), acesti cercei reusesc sa sugereze ineditul. Ii poti gasi in magazinele Catwork si Now&Wow, la preturile de la 15 la 40 lei.


Articol semnat de Nicoleta Bujor. Link aici pentru articolul intreg.

Multumesc!

2 comentarii:

Anonymous spunea...

Foarte dragut articolul :). E imbucurator faptul ca si-au indreptat atentia jurnalistii si asupra "little designers". Felicitarile mele!

Andreea Vaduva spunea...

multumim :)