sâmbătă, 12 aprilie 2008

Toate vechi si noua toate

Intre 10 aprilie si 20 mai nu mai primesc comenzi pentru accesoriile Biba Bijoux. motivul: ma pregatesc pentru targ, apoi vine Pastele si urmeaza "the horror" sesiunea. Probabil saptamana viitoare voi mai posta cateva accesorii Filmstrip, pe care le veti putea gasi in la Scena pe 20 aprilie.

Azi s-a lansat si blogul de prezentare si vanzare online de haine retro, vinatge si second-hand: Biba Bazar , sper sa va placa :)

Mai jos avem cateva rude ale Familiei mutante , dar cei mai frumosi membrii pot fi gasiti la Hippie Hippie Shake si la Now& Wow. Pacat, mare pacat, ca nu au stat la poza, toate domnisoarele cu ochii mari si gurita mica-mica, sau ochii mici-bulbucati si gura mare...ca sa nu mai zic de cei atat de timizi incat isi puneau mainile la ochi si la gura, sau pe neobrazatii pe care i-am prins cu mere si flori in gura, tz tz tzScortisoara a la Hawaii, ursuleti tocilari, domnisoare misterioase si spirale artsy-fartsyMy new crave: cupru cu cafea ;;) si un set de plante (colier si cercei)

Un comentariu:

cip spunea...

am realizat recent un nou site care iti asigura trafic intens pe blogul tau si te ajuta sa-ti promovezi blogul.O sa ti se dubleze traficul. Schimb de linkuri automat intre bloguri... adaugi blogul tau, pui o poza pentru el si adaugi codul ce ti-l da pe blog.. restul e totul automat.. trebuie doar sa astepti...site-ul se numeste blogs21.com