miercuri, 3 decembrie 2008

Magazinul portocaliu

M-am gandit sa va arat ce pierdeti, voua celor care nu ati trecut inca pe la Salla Dalles sa vizitati magazinul portocaliu de la etajul unu.

Asa arata cand treci prin fata lui......asa arata cand bagi un ochi sa vezi ce e inauntru si te uiti in stanga.....apoi in dreapta......si daca prin absurd nu intri si vrei sa cobori scarile vezi asta......dupa care te intorci si vezi panoul lui Ruxish...


...deschizi cutiile si descoperi comorile...


...probezi cerceii si colierele......apoi treci pe la BURP......admiri semnele de carte......probezi curelele si bratarile......sari peste mine si te duci la Now&Wow......probezi haine si gentute (da, avem si cabina de proba)......arunci un ochi si pe la cercei ( Liliart, Norishor s.a) Nu se vede in poza dar aici gasiti si manusi UNA gloves....si termini prin a te proba cu Fandacsiile minunate. Nu ai cum sa pleci fara o fandacsie pentru ca sunt magice! Probeaza si o sa intelegi.

...apoi te intorci la mine...sa ma saluti!!!NOU!!! Coliere macro realizate din carton cu tehnica servetelului. Eu zic sa veniti sa le probati! :)


8 comentarii:

Diana @ So Fash'on spunea...

foarte tare:) felicitari :* imi plac la nebunie colierele nou mari. sunt geniale!!!!!!!! bravo draga mea :*

Andreea Vaduva spunea...

mersi mult :* sper cu timpul sa fac si niste brose in acelasi stil :)

Vlad Gabriela - Maria spunea...

My Grandma’s Backyard – Christmas edition

Data: 20 decembrie 2008
Loc: Club TEPHRA (strada Eforie nr. 14).
Intrare: 10 Ron
Program: 12.00- 18.00
Concert ANEB: ora 18.00
After party MGB – DJ Acidulate (intrare liberă)

Anul acesta, MGB îl ajută pe Moş Crăciun, reunind la un loc 20 de designeri şi artişti din domeniu handcraft pentru a vă asigura un Crăciun plin de cadouri.
Ţinuta obligatorie a acestei ediţii este mohairul – plăcut la atingere şi călduros, mohairul ne trimite imediat cu gândul la un foc mocnit în şemineu şi o încăpere învăluită în miros de scorţişoară, exact atmosfera pe care vrem să o recreăm la această ediţie.

Andreea spunea...

standul vostru si al virginiei toma au fost cele mai tari de la tot targul. congrats!

Andreea Vaduva spunea...

multumim, si noua ne-a placut standul oanei si al virginiei :)

Dans les yeux d'Émilie spunea...

salutare. referitor la "palariutele" fandacsia, exista si un magazin in care ma pot duce pentru a le proba?
multumesc.

Andreea Vaduva spunea...

cred ca in L'Armoire se mai gasesc, dar cel mai bine ar fi sa o intrebi pe Cosmina la mail@fandacsia.ro. Si pe 11 aprilie va fi la tragul de la V4Vintage care se tine in CafePedia.

Dans les yeux d'Émilie spunea...

multam fain de informatii.