miercuri, 17 decembrie 2008

Sa facem un Craciun frumos!

Am primit acest mail:


Am facut cu cativa prieteni o campanie Gift Box ,cand pe 6 dec am daruit multe jucarii si haine, dulciuri si .......timp , unor copii in nevoie. Totul s-a intamplat la spitalul Grigore Alexandrescu la sctia pediatrie 3. Dau aceste detalii fiindca mi-as dori un ajutor si din partea fashionistelor, iubitoarelor de vintage si tuturor care doresc sa faca o fapta buna.
La spitalul G Alexandrescu, discutand cu personalul de la asistenta sociala, am inteles ca e nevoie de Pampers si m-am gandit ca noi, cu toii putem ajuta.
daca te intereseaza despre ce-am facut atunci cu Gift Box, poti citi pe blog-ul personal:)
vizitiugreta.blogspot.com
Iti multumesc daca ai apucat sa citesti si macar sa dam mai departe de veste ca e nevoie ca noii cu totii sa fim mai buni. Las si nr meu de telefon poate daca vrea cineva un contact mai simplu decat blog-ul:))0744699339 Greta

Luati aminte si dati mai departe!

Si inca o persoana care se ocupa anul acesta de fapte bune :) detalii:

inceputul aici
lista aici
aproape gata aici
Regret ca din lipsa de timp nu am apucat sa scriu despre asta mai devreme, dar inca mai e timp sa dati o mana de ajutor :)

Sunt multi, foarte multi oameni care au nevoie de ajutor si parca sunt si mai multi care se pot lipsi de 50 de lei, fara sa le lipseasca ceva in vreun fel, bani care ar insemna mult pentru acesti copii: poate ciocolata pe care o priemsc doar la ocazii speciale, sau pote niste hainute noi, carti sau jocuri. Haidei sa facem un Craciun mai frumos, stiu ca putem :)

Niciun comentariu: