luni, 4 mai 2009

BIBABIJOUX.RO
Gata, am reusit! Acum bijoux-urile au o casuta numai a lor: curata, ordonata si luminoasa.

Cum pășești în magazinul Biba Bijoux și cum pașește Biba Bijoux în casa ta

După ce ai deschis ușa magazinului Biba Bijoux, te-ai uitat în stânga și-n dreapta și te-ai asigurat că ești singur, poți începe prin a răsfoi categoriile din stânga, unde vei găsi bijoux orânduite în funcție de tipurile si culorile lor. Când găsești ceva care-ti face cu ochiul, apasă butonul detalii » . Astefel vei afla informații despre materiale, întreținere, culori si vei vedea mai multe imagini cu acuzatul (cel care facea intr-una cu ochiul). Dacă te-a convins că el e cel mai bun, nu mai sta pe gânduri și apasă butonul + adaugă în coș, care te trimite la pagina coșului tău. Daca sesiunea frenetică de shopping nu s-a terminat, atunci poți continua să cotrobăi prin categorii, dacă ai obosit apasă butonul Trimite comanda ». Acum ai ajuns la pagina unde trebuie să dai ce ai mai bun din tine: numele, adresa, numarul de telefon și, da până și asta, adresa de mail.

In termen de maxim 3 zile lucrătoare. voi pune coletul poștă, cu plata ramburs. Adică atunci când te vei duce la oficul poștal de care aparții, cu buletinul și, eventual, cu avizul, va trebui să plătești contravaloarea lui, pentru a-l ridica.

Teoreme, axiome, postulate:

1. Comanda minimă este de 40 de lei. Dacă vei comanda un singur produs, în valoare de 20 de lei, taxele de livrare vor fi de 20 de lei (adică vei plăti 40 de lei pentru un produs). Dacă ai comandat un produs a carui valoare este deminim 40 de lei, dar "la casă" taxele poșale apar: 20 de lei, nu te îngrijora, sunt tot 10 lei.

2. Taxele de livrare și ambalare sunt de 10 lei. Pentru o comandă mai mare de 100 de lei, livrarea este gratuită.

3. Dacă adresa de livrare nu coincide cu cea din buletin, vă rog să vă interesați care este numărul celui mai apropiat oficiu poștal. Astfel, veți putea primi acolo colete, mandate, scrisori de amor. De exemplu: Adresa mea este Post Restant Op 23 sector 6 București. Cu buletinul, pot ridica coletele trimise pe numele meu la această adresă.

Niciun comentariu: