miercuri, 11 noiembrie 2009

Stop, dorinta mea!


Inchide ochi, trage aer in piept si pune-ti o dorinta! Gandeste-te ce ti-ai dori sa se intample, sa primesti, sa ai , sa oferi, sa vezi, sa simti...

Dorinta care o sa-mi faca cel mai tare cu ochiul va fi premiata cu un accesoriu Biba Bijuox la alegere.

5 comentarii:

anitsoc... spunea...

dupa mii de vise neuitate, dupa inca alte multe nopti singura melancolica si nemiscata in care adorm deruland glasul trecutului, vin diminetile in care cad lenesa in amintirea altor dimineti.este prea multa lumina pentru a ma scufunda pe de-a intregul intr-o dulce amagire,prea multa tacere pt a putea spune ca nu e tacerea ta.este sufocant ca diminetile sa ti le petreci flanand intre deziluzie si nestiinta.
Mi-as dori ca fluturii si libelule sa ne atarne la ureche si sa ne sopteasca Necuvintele. Dorinta mea!

Anonymous spunea...

Nu-mi doresc acum decat sa ma pot bucura de dragoste, sa fiu aproape de ea, sa o simt, sa o ating, sa o gust.... cu toate simturile.

O mica visatoare

Tea spunea...

Simt nevoia sa cunosc un om care sa ma dea peste cap.

Nu love wise, ca stau ok.

Dar mi-e dor de un om (pe care jur ca l-am mai cunoscut in cineva) care sa imi para perfect - cu un management bun al timpului, foarte bun in ceea ce face, foarte sfator, bine organizat si cu dictie perfecta. Un om care sa doreasca sa ma invete ceva, care sa se implice in educatia mea, sa ma faca sa imi doresc sa nu dorm noptile ca sa il/o ascult, sa ma surprind rumegand ganduri (sic!).

Know anybody?

Andreea spunea...

@Tea: House MD :D

Florentina spunea...

Te invit la concurs
http://andronicf.blogspot.com