marți, 18 mai 2010

Atelier Aiurea
Atelier Aiurea, noul boutique din zona boema a Bucurestilor de altadata, isi aprinde firma luminoasa pentru prima oara in data de 27 aprilie, ora 11 a.m, pe Str. Covaci nr. 19 (colt cu Str. Sepcari).

Pana acum plimbarile prin centrul vechi insemnau doar restaurante, cafenele si terase, ceea ce ii lipsea pentru a aduce parfumul cartierului parisian fiind locurile pentru impatimitele modei. Acum Atelier Aiurea deschide drumul sesiunilor de shopping de placere.

Atelier Aiurea nu este un simplu magazin de haine si accesorii vintage, este un spatiu in care extravaganta westwoodiana, eleganta coco si rafinamentul eternei Audrey se imbina spectaculos si totodata firesc cu noile tendinte ale unor creatori autohtoni in ascensiune. Aici este locul in care noul este dorit, vechiul apreciat, bizarul intrigant, iar pretul acestora unul just, cum numai o fashionista poate face diferenta dintre o piesa veritabila al unui creator celebru si o haina frumoasa prêt-a-porter.

De la amenajarea vitrinei pana la designul interior, totul a fost gandit ca un spatiu de inspiratie ce poate conduce la redefinirea stilului propriu prin melanjul de stiluri vestimentare, accesorii si decoratiuni interioare. Iar pentru ca stilul evolueaza, magazinul se reinventeaza si el, rafturile sale schimbandu-si semnaturile de designer in mod constant.

Si pentru placerea de a fi creativ vine natural dupa orele de munca, spatiul este deschis pana seara tarziu, iar de vineri pana duminica programul este prelungit pana la ora 24.00. Magazinul va tine pasul cu toate evenimentele culturale ale orasului, astfel ca o data cu noaptea muzeelor sau zilele orasului, programul de functionare va fi similar acestora.

Nouveau. Ancient. Bizarre. Beau... Atelier Aiurea

2 comentarii:

Veronica Biliboc spunea...

Arata foarte, foarte bine! Poate trec si eu zilele astea pe acolo, numai sa ma mai eliberez...

Oana R spunea...

Vreau si eu acolo,unde se gasesc asa minunatii!